Despre Campania "Fa Ghiozdanul unui Copil"


Un indemn minunat pentru perioada in care ne aflam, se apropie inceperea scolii si stim ca educatia este temelia pentru o dezvoltare frumoasa a copiilor. Din pacate nu toti copiii au parte de un start bun, iar acesta este momentul ideal de a le da un imbold. Anul trecut a fost prima data cand Lia, prietena mea a initiat aceasta campanie pentru copiii din comuna Draguseni, judetul Galati, mi-a placut foarte mult ideea, am participat si am vazut rezultatele, bucuria de pe fetele copiilor atunci cand au primit ghiozdanele ceea ce m-a determinat sa fac si anul acesta acelasi lucru, sa aduc bucurie si speranta pe chipurile unor copii. Speranta cred ca este cel mai important mesaj pe care il transmitem acestor copii, motivarea ca ei sa studieze in continuare intelegand ca baza unei societati zdravene isi are radacinile infipte bine in educatie.

Nu e un ajutor foarte mare, nu le schimba radical viata, dar este suficient cat sa mobilizam si alte persoane care considera ca cea mai buna investitie este in copii si educatia lor, nu doar in educatia copiilor nostri, e bine sa mai aruncam si un ochi in jur sa vedem nevoile altora.

Daca doriti sa va alaturati campaniei si sa daruiti un ghiozdan complet , puteti intra pe grupul de Facebook @Fa ghiozdanul unui copil si veti gasi acolo toate detaliile de care aveti nevoie.

Campania se incheie pe data de 6 septembrie, urmand ca ghiozdanele sa fie inmanate copiilor pe 9 septembrie. Asa ca… grabiti-va!

Sunt si alte campanii de acest gen, pe diverse teme pe parcursul intregului an, initiate de ONG-uri sau de oameni simpli constienti ca schimbarea incepe cu ei, important este sa avem ochi si sufletul deschis sa le observam sau chiar sa fim inspirati sa ne implicam in mod direct in problemele concrete din comunitatea noastra contribuind fie cu aport financiar sau doar oferind timpul nostru. A ajuta este simplu, incearca!

Eu va multumesc anticipat celor ce veti lua parte la indemnul meu ! Cu Drag #FunMami


Comentarii

Trimiteți un comentariu

Orice comentariu este binevenit. Puteti comenta cu ajutorul contului Google, Nume / Adresa URL (puteti scrie doar numele) sau in mod anonim.